Elbersmassage
ontspanning, vertrouwen & balans

Contact

Elbers
massage
Esmoreitplein 17
2531 EJ  Den Haag
070 - 889 39 89

info@
elbersmassage.nl
 

 

Ervaringen van klanten

"Wat een mooi cadeau!

Voor mijn verjaardag kreeg ik van een goede vriendin een cadeaubon voor een massage in de praktijk van Natascha Elbers. Die heb ik twee jaar in een la laten liggen. Massage? Ik hoorde van die vriendin wel heel positieve verhalen, maar wat moest ìk daarmee? Ik had last van drempelvrees. Uiteindelijk heeft ze me meegenomen en begeleid tot aan de massagetafel van Natascha.

Al meteen die eerste keer had ik spijt dat ik niet twee jaar eerder de cadeaubon had verzilverd! Want bij Natascha Elbers voel je meteen dat je letterlijk in bekwame en vertrouwde handen bent. Zij weet goed op jouw persoonlijke situatie en behoeften af te stemmen en houdt zich aan de grenzen die je zelf bewust of onbewust aangeeft. Zij heeft een heel eigen visie op wat ze met haar vak voor haar klanten wil bereiken. Je voelt direct dat zij haar talent en ervaring combineert met passie voor haar werk.

Ik ben inmiddels al een paar maanden vaste klant en de massage heeft me al veel gebracht. Niet alleen is het een weldaad om gemasseerd te worden, ik merk dat het ook doorwerkt in mijn dagelijkse leven. Doordat Natascha je ook goed uitlegt hoe lichaam, gevoel en geest met elkaar samenhangen, ben ik me meer bewust van mijn eigen houding en gedrag. Daardoor lukt het me soms om oude patronen te doorbreken, waardoor ik meer balans in mijn leven ervaar.

Natascha heeft ‘gouden handen’ en wijze woorden, ik bepaal vervolgens zelf wat ik er verder mee doe. Dat past goed bij mij. Dus al is het wat laat: bedankt voor dit mooie cadeau!"

Nancy

-------------------------------------------------------------------------------------------------

 Massage bij Zaneta!

 'En daar ben ik weer op donderdagavond voor massage bij Elbersmassage! Zaneta doet de deur open en zegt mij vriendelijk gedag en begeleidt mij naar boven! Het heerlijke gevoel komt al naar boven!

Zij laat mij rustig mij uitkleden en dekt mij als ik lig heerlijk af op de delen die nog even niet gemasseerd worden! Rustig muziekje erbij en dan begint het……!  Natuurlijk heeft zij nog even geïnformeerd of er nog wat lichaamsdelen extra behandeld moeten worden. V.a mijn rug naar boven en later nog de benen. Soms zijn er wel enkele delen gevoelig, maar dat pakt Zaneta rustig aan. Zij voelt ook precies waar de problemen liggen. Als ik niet praat, val ik bijna in slaap. Eindelijk kom ik tot rust! Heb het erg druk op mijn werk en ook enigszins gestrest! Maar Zaneta brengt mijn lijf en mind weer tot rust. Liefst ging ik elke week! Als Zaneta klaar is, laat zij mij even tot rust komen. We praten nog even met elkaar en dan weer naar huis, na uiteraard weer een afspraak te hebben gemaakt. De volgende morgen lijkt het of ik weer in een nieuw lichaam zit, heb weer veel energie en voel mij super!

Lieve Zaneta, van mij mag je nog heel veel jaren doorgaan! Tot de volgende donderdag!'

Sjany

  ------------------------------------------------------------------------------------------------- 

'Tijdens mijn langdurige ziekteproces met een hoog aantal chemotherapieën werd ik gemasseerd door Natascha. Haar praktijkruimte straalt harmonie en rust uit, een plek waar je je onmiddellijk op je gemak voelt. Chemotherapie heeft een behoorlijke aanslag op je lichaam, daarom is het belangrijk je door iemand te laten masseren die weet wat je lichaam op dat moment nodig heeft. Een te zware massage kan het lichaam totaal uit balans brengen en kan het lichaam nog meer belasten. Natascha is een lieve, zachte vrouw die haar gevoel als kompas gebruikt en daarmee aanvoelt wat jouw lichaam op dat moment aankan. Voordat ze met je aan de slag gaat neemt ze de tijd voor je om naar al je klachten te kijken en luisteren en krijg je een persoonlijk intake gesprek. De eerste week na je chemotherapie gebruikt ze handschoentjes zodat zij niet aanraking komt met jouw gif /afvalstoffen, maar je voelt geen verschil tussen een massage met handschoentjes of de directe hand. De massages van Natascha hebben mij geholpen tijdens mijn ziekte om geestelijk en lichamelijk tot mezelf te komen. Ik ben blij dat iemand mij deze verwenmomenten cadeau heeft gegeven middels een cadeaubon. Even dat moment voor jezelf!'

Heel veel liefs,

Nadia 

-------------------------------------------------------------------------------------------------

 'Natascha's style of massage is extremely special. Not only does she have good knowledge of the physical body and its structures, but she also has a deeply caring, sensitive nature which connects her - almost on a spiritual level - to your needs and boundaries. After working with her for over two years, i feel lucky that i have found both a great masseuse, and a friend.'


Summer

-------------------------------------------------------------------------------------------------